KOPEN BIJ GALERIE ATHENA
Indien u stukken wenst aan te kopen zijn er een aantal stappen die u moet volgen.
  1. tentoonstelling
  2. aankoop- of telefonisch order
  3. veiling
  4. betaling en afhaling der loten
  1. Om te kijken welke loten in veiling komen kan u eerst onze catalogus die op deze site beschikbaar is raadplegen. Wij raden u ook steeds aan zelf naar de tentoonstelling (ook wel kijkdagen genoemd) te komen om u te vergewissen van de staat van de voorwerpen.

  2. Indien u zelf niet naar de veiling kan komen om te bieden op de loten die u interesseren, kan u ofwel een schriftelijk bod laten ofwel telefonisch bienden. Bij een schriftelijk bod verdedigt de veilingmeester alsof u zelf in de veiling aanwezig bent en kan u het lot toegewezen krijgen voor een bedrag dat lager ligt dan het door u vooropgestelde maximumbedrag. Bij een telefonisch order geeft u dit te kennen aan ons veilinghuis door het daarvoor bestemde formulier in te vullen (ter plaatse of via deze site).

  3. U kan echter ook zelf op de veiling aanwezig zijn. U dient zich dan in te schrijven bij aankomst en ontvangt een plaket met een nummer. Indien u succesvol bent bij het bieden, dient u deze plaket te tonen aan de veilingmeester.

  4. Uiterlijk 4 dagen na de veiling dient u de door u aangekochte loten te betalen en af te halen. Dit kan met cash geld (tot 3.000 ), via overschrijving of met bancontact (tot 2.500 )
Lakensestraat 78 1000 Brussel
Tel: 02 250 00 00 - Fax: 02 250 00 09
Email: info@galerieathena.com