VERLOOP VAN EEN VEILING
Soorten veilingen
  Tien veilingen per jaar worden door Galerie Athena georganiseerd. Bij deze veilingen worden 700 tot 900 loten aangeboden. U kan veel interessante stukken vinden aan redelijke prijzen maar ook loten van zeer goede kwaliteit.
Bij elke veiling zijn er verschillende stappen
 1. Tentoonstelling
 2. Catalogus
 3. Biedingen
 4. Veiling
 5. Betaling en afhaling van de loten
 1. Tentoonstelling of kijkdagen : op vrijdag (13u30 tot 17u) , zaterdag en zondag (van 10u tot 17u) is er de mogelijkheid voor geïnteresseerde kopers om de stukken die geveild zullen worden te inspecteren.

 2. Voor elke veiling is er een catalogus beschikbaar op deze site. Deze is eveneens beschikbaar ter plaatse wanneer u naar de kijkdagen komt.

 3. Indien u zelf niet naar de veiling kan komen om te bieden op de loten die u interesseren, kan u ofwel een schriftelijk bod laten ofwel telefonisch bienden. Bij een schriftelijk bod verdedigt de veilingmeester alsof u zelf in de veiling aanwezig bent en kan u het lot toegewezen krijgen voor een bedrag dat lager ligt dan het door u vooropgestelde maximumbedrag. Bij een telefonisch order geeft u dit te kennenen aan ons veilinghuis door het daarvoor bestemde formulier in te vullen (ter plaatse of via deze site).

 4. U kan echter ook zelf op de veiling aanwezig zijn. U dient zich dan in te schrijven bij aankomst en ontvangt een plaket met een nummer. Indien u succesvol bent bij het bieden, dient u deze plaket te tonen aan de veilingmeester

 5. Uiterlijk 4 dagen na de veiling dient u de door u aangekochte loten te betalen en af te halen. Dit kan met cash geld (tot 3.000 €), via overschrijving of met bancontact (tot 2.500 €)
Lakensestraat 78 1000 Brussel
Tel: 02 250 00 00 - Fax: 02 250 00 09
Email: info@galerieathena.com