Personen achter Galerie Athéna

  Jo Vandercappellen

Is meer dan 15 jaar actief als expert op de Belgische veilingmarkt. Tevens is hij expert voor talrijke verzekeringsmaatschappijen. Hij richtte in 2004 de Galerie Athena op.
  Sophie Peckel

Na haar studies kunstgeschiedenis en archeologie in Brussel, daarbij met een specialisatie in egyptologie in Engeland, heeft Sophie een passie ontdekt voor de wereld van de veilinghuizen. Zij is verantwoordelijk voor de catalogus, fotobeheer en fungeert ook als directie assistente. Ze spreekt Nederlands, Frans en Engels.
  Constantinos Kassapidis

Constantinos Kassapidis stond mee aan de wieg van Galerie Athena bij de creatie van de Galerie in 2004. Hij is verantwoordelijk voor de administratie en het kassabeheer en is tevens zaakvoerder van de Galerie. Constantinos spreekt Nederlands, Frans, Engels, Grieks, Italiaans en Duits.
  Raphael

Raphael werkt bij de Galerie sinds 2013. Hij studeerde Kunstgeschiedenis aan de ULB en de UCL en schreef een thesis over de Vlaamse schilder Daniel Seghers. Hij is verantwoordelijk voor de foto's, het fotobeheer en staat samen met Tommaso in voor het opstellen van de tentoonstelling die elke veiling voorafgaat. Hij is in opleiding om expert te worden.
  Tommaso Crudo

Tommaso Crudo is een trouwe medewerker sinds 2005 en is hoofd van het magazijn. Hij is verantwoordelijk voor de transportdienst van de Galerie en staat tevens in voor de organisatie van de tentoonstellingen voor elke veiling. Hij spreekt Frans en Italiaans.
Lakensestraat 78 1000 Brussel
Tel: 02 250 00 00 - Fax: 02 250 00 09
Email: info@galerieathena.com